Malatya'da bir doktor ile görevli darp edildi

Malatya'da bir doktor ile görevli darp edildi

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi acilinde görevli bir doktor ile koordinatör, alkollü olduğu ileri sürülen bir hasta tarafından darp edildi.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi acilinde görevli Doktor Abdullah Ercan ile Koordinatör Yunus Karayılan, alkollü olduğu belirtilen hasta H.A.İ. ya müdahale esnasında hasta tarafından darp edildi.

Saldırı sonucu Doktor Ercan'ın kolu kırılırken, Koordinatör Karayılan ise vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

Olay sonrası gözaltına alınan şüpheli H.A.İ. ifade işlemlerinin ardından sevk edildiği adli mercilerce adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayla ilgili yazılı açıklama yapan Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Serdar Deniz, saldırıyı şiddetle kınadı.

Deniz, "Dün akşam hastanemiz Acil Servisinde, alkollü olduğu belirtilen hastaya müdahale esnasında hasta tarafından Acil Servis Hekimimiz ve Acil Servis Koordinatörümüzün darp edildiği üzücü bir olay yaşanmıştır. Gece gündüz demeden fedakârca mesleğini icra eden sağlık çalışanlarımızın maruz kaldığı şiddetin her türünün karşısında olacağımızı, şiddetin önlenmesi ve cezasız kalmaması için elimizden geleni yapacağımızı bildirmek istiyorum. Acil Servis Hekimimize ve Acil Servis Koordinatörümüze geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir daha bu gibi durumların yaşanmamasını temenni ediyorum. Sağlık çalışanlarının kanayan yarası olan bu ve benzeri tüm çirkin saldırıları şiddetle kınıyorum." dedi.


Malatya'da bir doktor ile görevli darp edildi

Malatya'da bir doktor ile görevli darp edildi

Malatya'da bir doktor ile görevli darp edildi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler