Malatya'da bir kadın doktor hasta yakını tarafından saldırıya uğradı

Malatya'da bir kadın doktor hasta yakını tarafından saldırıya uğradı

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi İç Hastalıkları polikliniğinde görev yapan kadın asistan doktor, bilinmeyen bir nedenden dolayı dün sabah saatlerinde bir hasta yakını tarafından saldırıya uğradı.

Yapılan saldırıya Malatya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli ile Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Ali Beytur yaptıkları açıklamayla tepki göstererek kınadılar.

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Bentli sosyal medya hesabı twitter'den yaptığı açıklamada, "İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi İç Hastalıkları polikliniğinde görev yapan Asistan Doktor meslektaşımıza hasta yakını tarafında yapılan saldırıyı kınıyoruz. Milletçe zor günler geçirdiğimiz bu dönemde ahlaki değerlerimizle örtüşmeyen bu tür olayların ve her türlü şiddetin karşısında olduğumuzu belirtiyor, bu tür çirkin olayların bir daha yaşanmaması için herkesi daha duyarlı olmaya davet ediyoruz. Doktor arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." dedi.

Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Beytur ise" İç Hastalıkları polikliniğimizde görevli doktor arkadaşımıza bir hasta yakını tarafından yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz.

Toplumun sağlığı için bu zor günlerde mesai kavramı olmaksızın cansiperane çalışan sağlık personelimize destek olunacağı yerde bu tarz, hiçbir şekilde kabul edilmeyecek hareketler bizleri üzmektedir. Konunun takipçisi olacağımızı ve hukuki alanda her türlü destek sağlayacağımızı belirtir, mesai arkadaşımıza geçmiş olsun dileriz." diye kaydetti.


Malatya'da bir kadın doktor hasta yakını tarafından saldırıya uğradı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.