Malatya'da çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi

Malatya'da çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından farklı mahallelerde yapılan çalışmalarda üzerlerinde silah ve uyuşturucu çıkan 14 şüpheli hakkında tahkikat başlatıldı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar ile ilgili açıklamada bulundu.

İstiklal Mahallesi'nde bir şahıstan 2,36 gram kannabinoid uyuşturucu maddesi ele geçirildiği belirtilen açıklamada, hırsızlık suçu şüphelisi olan bir şahsın Cezmi Kartay üzerinde beklediği ihbarı üzerine M.S.Ö. isimli şahsın işyerinden bin 900 TL değerinde cep telefonu çalan kişi olduğu anlaşıldığı ve yapılan üst aramasında bir adet kuru sıkı silah ve 7 adet fişeğin ele geçirildiği ifade edildi.

Açıklamanın devamında, Çavuşoğlu Mahallesi'nde S.Ö. isimli şahıstan 1,64 gram esrar, S.A. isimli şahıstan 0,17 gram metamfetamin ve 3 uyuşturucu kullanım aparatı ele geçirildiği, Hidayet Mahallesi'nde ise ekip aracını görüp kaçan ve kovalamaca sonucu yakalanan F.D.K. isimli şahsın üzerinden bir ruhsatsız silah ve 23 adet fişeğin ele geçirildiği belirtildi.

Göztepe Mahallesi'nde H.P. isimli şahsın yapılan üst aramasında; 4,02 gram kannabinoid esrar maddesi alındığı kaydedilen açıklamada, Cezmi Kartay Caddesi üzerinde F.T. isimli şahsın üzerinden bir ruhsatsız tabanca, 7 mermi, Boztepe Caddesi üzerinde silahlı kavga anonsu üzerine olay yerine intikal edildiği, Ö.Ş. isimli şahsın aracında yapılan aramada bir ruhsatsız silah ve 7 fişeğin ele geçirildiği ifade edildi.

Mücelli Caddesi üzerinde R.A. isimli şahsın yapılan GBT incelemesinde "Malatya Asliye Ceza İlamat Masasınca 'Ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya bulundurma' suçundan arandığı tespit edildiği, Sarıcıoğlu Mahallesi'nde 3 şahıstan toplam 1,28 gram metamfetafin maddesi ve ayrıca 1,92 gram kannobinoid uyuşturucu maddenin ele geçirildiği, İstiklal Mahallesi'nde de bir şahıstan 13 gram metamfetamin maddesinin ele geçirildiği kaydedildi.

Zaviye Mahallesi'nde M.G. isimli şahsın üzerinden bir silah ve 2 adet fişeğin ele geçirildiği ve tüm konularla ilgili tahkikatın başlatıldığı açıklamasında bulunuldu. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.