Malatya’da engelliler için motosiklet turu düzenlendi

Malatya’da engelliler için motosiklet turu düzenlendi

Malatya’da pandemi döneminde vakitlerinin çoğunu evinde geçirmek zorunda kalan engelli çocuklara yönelik farklı bir gün yaşatmak ve aynı zamanda kamuoyunda farkındalık oluşturmak amacıyla motosiklet turu düzenlendi.

Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu tarafından düzenlenen motosiklet turu Sanat Sokağında düzenlendi. Programa AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdulkadir Artan, Engelliler Çalışma Grubu Temsilcisi Naile Altuntaş, Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Motosikletli Yunus Timleri, engelli çocuklar ve aileleri katıldı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Down Sendromlu çocukların gönüllerince bir gün geçireceklerini ifade ederek, engellilere yönelik yapılan her projenin Büyükşehir Belediyesi olarak destekçisi olduklarını söyledi.

Gürkan, düzenlenen programın anlamlı ve özel bir program olduğunu söyleyerek, “Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu’na, Malatya İl Emniyet Müdürlüğü’ne Motosikletli Yunus Timleri ’ne ve Turk Riders Chopper Clup Malatya takımına teşekkür ederim” dedi.

Malatya Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Abdulkadir Artan, özel çocuklara güzel bir gün yaşatmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, desteklerinden dolayı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a ve katılımcılara teşekkür etti.

Engelliler Çalışma Grubu Temsilcisi Naile Altuntaş ise Engellilere yönelik yapmış oldukları çalışmalara aralıksız devam edeceklerini vurgulayarak, “Bugün burada Down Sendromlu kardeşlerimiz motosiklete turu gerçekleştirecekler. Çocuklarımıza farklı bir gün yaşatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu tür çalışmalarımızda bizlerden desteklerini eksik etmeyip her zaman yanımızda olan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler