Malatya'da haklarında hüküm verilen 42 kişi yakalandı

Malatya'da haklarında hüküm verilen 42 kişi yakalandı

Çeşitli suçlardan haklarında yakalama emri bulunan ve mahkemeler tarafından hüküm verilen 42 kişi yakalanarak adli mercilere teslim edildi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğünün yaptığı çalışmalar ile ilgili açıklamada bulundu.

Emniyetten yapılan açıklamada, 8-14 Kasım 2021 tarihleri arasında haklarında yakalama emri bulunan ve mahkemeler tarafından hüküm verilen 42 kişinin yakalanarak adli mercilere teslim edildiği belirtildi.

Battalgazi Belediyesine ait olan MORMAŞ isimli iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili 3 şüpheliden 2'sinin geçen ay yakalanarak tutuklandığı, firari olan şüphelinin ise yakalandığı, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandığı kaydedildi.

Açıklamada, Özsan Sanayi Sitesinde bulunan iki farklı işyeri önünden meydana gelen açıktan hırsızlık olayı ile ilgili yapılan güvenlik kamerası araştırmasında olayı gerçekleştiren 2 şahsın tespit edilerek yakalandığı, Tandoğan Mahallesi Yeşilçam Caddesi'nde 2 şüpheli şahıstan birinin sırtında elektrik kablosu olduğunun görülmesi üzerine şahısların dur ihtarına uymayarak kaçtığı, kovalamaca sonucu şahsıların yakalandığı ve her iki olayla ilgili tahkikata başlandığı belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler