Malatya'da kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi yakalandı

Malatya'da kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi yakalandı

​Çeşitli suçlardan aranma kayıtları ve kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 4 kişi, beraberlerinde 3 ruhsatsız tüfekle yakalanırken bir şüpheli de mala zarar verme ve tehdit suçlarından tutuklandı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, gerçekleştirilen operasyonlarla ilgili yaptığı açıklamada; "Çeşitli suçlardan aranma kaydı ve kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 4 kişi yakalanarak adli makamlara teslim edilirken, 3 adet ruhsatsız tüfek ele geçirilmiştir." ifadelerine yer verildi

Açıklamada, "Battalgazi Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezinde meydana gelen birer adet telefon, gümüş alyans yüzük ve kol saati hırsızlık olayı ile ilgili yapılan çalışmada, olayı gerçekleştiren şüpheli şahsın suça sürüklenen çocuk olduğu anlaşılmış ve yakalanarak Çocuk Şube Müdürlüğüne götürülmüştür. Çalınan malzemeleri satın aldığı tespit edilen şahıs, suç eşyaları ile birlikte yakalanarak hakkında işlem yapılırken çalınan malzemeler de sahibine teslim edilmiştir." denildi.

Açıklamanın devamında, "Motosikletli Polis Timleri Büro Amirliğine bağlı Yaya Devriyeler olarak yapılan çalışmalarda; Adana İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğünce 'Kayıp Şahıs' olarak aranan yaşı küçük bir çocuk, ailesine teslim edilmek üzere Çocuk Şube Müdürlüğüne götürülmüştür." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, "Fuhuş yapıldığı tespit edilen bir adrese yapılan operasyonda ise 2 şahıs hakkında işlem yapılarak 4 bin TL idari para cezasına çarptırdıkları ve ikametin mühürlenmesi için gerekli işlemleri yapılmıştır."   denildi.

Açıklamanın sonunda mala zarar verme ve tehdit suçlarından Yeşiltepe mahallesinde gözaltına alınan şüpheli bir şahsın ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konulduğu belirtildi.

İLKHA


Malatya'da kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi yakalandı

Malatya'da kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi yakalandı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.