Malatya'da LGS'ye girecek öğrencilerle "Motivasyon Buluşması"

Malatya'da LGS'ye girecek öğrencilerle "Motivasyon Buluşması"

Yarın yapılacak LGS sınavı öncesi İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay ve uzman öğretmenler 8'inci sınıf öğrencileri ile online ortamda bir araya gelerek Motivasyon Buluşması gerçekleştirdi.

Öğrencilerin LGS sınavı için daha fazla motive olarak sınavda daha başarılı olabilmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen Motivasyon Buluşması'nda öğrencilerin sordukları sorular cevaplandırıldı.

Motivasyon Buluşması'nda değerlendirmelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay, sınavın Covid-19 salgını koşullarında sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilmesi için gerekli çalışmaların ve hazırlıkların yapıldığını belirtti.

Öğrencilerin sağlığı kendileri için her şeyden önemli olduğuna dikkat çeken Kanbay, sözlerine şöyle devam etti:

"Sınav güvenliği ile ilgili bütün okullarımızda emniyet görevlileri olacak. Aynı zamanda okul girişlerinde velilerimizin ve öğrencilerimizin sosyal mesafeye dikkat etmeleri konusunda gerekli tedbirler alındı. Ayrıca 'Başarı Rehberim Öğretmenim' projemizle Malatya'daki tüm 8'inci ve 12'nci sınıf öğrencilerimize 25 bin civarında yardımcı kitap gönderdik. Bunun yanı sıra dezavantajlı öğrencilerimize tablet ulaştırdık. Şehrimizi eğitimde iyi bir noktaya getirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda ortalama 25 kişilik sınıflarda öğrencilerimizin eğitim alabilecekleri bir ortam yaratmak istiyoruz. Öğretmenlerimiz ne kadar az öğrenciyle bir arada olursa, daha fazla öğrenciye dokunacak ve akademik başarımızı da artırmış olacak." diye kaydetti.

LGS sınavına girecek olan öğrencilere başarılar dileyen Kanbay'ın konuşmasının ardından alanında uzman öğretmenler, öğrencilere 'Öğrenciler İçin Zaman Yönetimi ve Motivasyon' konuları ile ilgili tavsiyelerde bulundu.

Program öğrencilerin sorularının yanıtlanmasıyla sona erdi.


Malatya'da LGS'ye girecek öğrencilerle "Motivasyon Buluşması"

Malatya'da LGS'ye girecek öğrencilerle "Motivasyon Buluşması"

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.