Malatya'da uzaktan eğitime tablet desteği

Malatya'da uzaktan eğitime tablet desteği

İzollu Vakfı, Malatya Kale Kaymakamlığının başlattığı "Kale'de Tabletimi Alıyorum Eğitimimi Tamamlıyorum" ve "Kale'de Tablet Bizden Çevrimiçi Eğitime Devam" kampanyalarına destek vererek 100 adet tablet bağışında bulundu.

Kale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İzollu İlkokulunda uzaktan eğitime destek amacıyla İzollu Vakfının hibe ettiği tabletlerin dağıtım töreni gerçekleştirildi.

Bugüne kadar binlerce öğrenciye burs desteğinde bulunan Vakıf, pandemi dolayısıyla dijitalleşen eğitim sebebiyle memleketleri Kale'de, öğrencilerin eğitimden geri kalmaması için kampanyaya 100 adet tablet bağışladı.

Kale Kaymakamı Abdulselam Bıçak, Belediye Başkanı Murat Koca ve İzollu Vakfı Kurucu Başkanı Adnan Başdemir Kale İzollu İlkokulu çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen törenle tabletleri öğrencilere teslim etti.

İzollu Vakfı Kurucu Başkanı Adnan Başdemir, "Bir yıl sonrasını düşünüyorsan pirinç ek. On yıl sonrasını düşünüyorsan meyve fidanı dik. Yüz yıl sonrasını düşünüyorsan insan eğit..." diyerek maddi manevi destekleriyle her daim Kale halkının yanında olacaklarını belirtti.

"Gençlerin en iyi şekilde yetişmeleri hem eğitimlerini sürdürmeleri hem de dünyadaki gelişmeleri takip edip vizyonlarını geliştirebilmeleri için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz." diyerek sözlerine devam eden Başdemir, kampanyaya katkıda bulunan vakıf üyelerine teşekkür etti. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.