Maneviyatına bağlı insanımız hizmetin en iyisini hak ediyor

Maneviyatına bağlı insanımız hizmetin en iyisini hak ediyor

Basın mensuplarıyla bir araya geldiği kahvaltı programında konuşan Bingöl Valisi Kadir Ekinci, maneviyatına bağlı insanımızın hizmetin en iyisini hak ettiğini söyledi.

Bingöl Valisi Kadir Ekinci ildeki yerel ve ulusal basın temsilcileri ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Basın mensuplarına hitap eden Vali Ekinci, "Geçen süre zarfında şehrimiz ve insanımız için neler yaptık, hangi yatırımlarımız tamamlandı, hangileri devam ediyor; şehrin sorunları ve vatandaşımızın talepleri nelerdir bunları sizlerle paylaşmak, istişare etmek, sonra da sizler üzerinden hemşerilerimize duyurmak istedik." dedi.

"Maneviyatına bağlı insanımız hizmetin en iyisini hak ediyor"

"81 ilimize baktığımızda, şehirlerarasında farklı branşlarda tatlı bir rekabet var." diyen Vali Ekinci, şunları söyledi:

"Turizm, ekonomi, spor, kültür ve sanat gibi konularda gerçekleşen bu kardeşçe yarışın 'harika ürünlerini' izliyoruz. Bizler de bu şehrin potansiyelini harekete geçirmek ve farklı alanlarda kalıcı başarılar yaşamak istiyoruz. Devletine, milletine, maneviyatına bağlı insanımız hizmetin en iyisini hak ediyor. Biliyoruz ki, kaliteli hizmet, kaliteli birliktelikten geçer. Onun için el ele verelim, şehrin farklı dinamiklerini ortak akılla harekete geçirelim ve insanımızın huzurlu yarınları için 'bir adım' daha diyelim. Bunun yanında; fitne çevrelerine, kaostan ve karanlıktan beslenen kötü niyetli kimselere de prim vermeyelim, itibar etmeyelim." tavsiyesinde bulundu.

Vali Ekinci, "Hepimizin ortak paydası, bu şehir için taş üstüne taş koymaktır. Niyetler böyle halis ve berrak olunca, inşallah Rabbimiz de yardımcımız olacak, işlerimize kolaylıklar katacaktır. Valiliğimiz ile basınımız arasındaki iş birliği, uyum ve koordinasyondan dolayı da sizlere teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

Vali Ekinci, daha sonra 2019 yılı içinde gerçekleşen faaliyet ve yatırımlar ile 2020 yılında yapılması planlanan faaliyet ve yatırımlar hakkında bilgi paylaşımında bulunarak, 2020 yılının ülkemiz ve ilimiz için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Toplantı, basın mensuplarının soruları ve ilgili kurum amirlerinin cevapları ile sona erdi.

Programa Vali Ekinci'nin yanı sıra Vali Yardımcısı V. Ali İhsan Başak, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdür V. Ahmet Burtaşkıray, İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, İl Sağlık Müdürü M. Emin Gündoğdu, İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Enes Üçgül, İl Tarım ve Orman Müdürü Burhan Bahadır, FKA İl Koordinatörü İsa Telimen ve ilimizde faaliyet gösteren gazete ve ajansların temsilcileri katıldı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.