Manisa Belediyesi Yeni İmar Planını Savundu

Manisa Belediyesi Yeni İmar Planını Savundu

Revizyon ve İlave İmar Planı hakkında bilgi veren Manisa Belediyesi Başkanı, halktan dolduruşa getirildiğini savunarak, kimsenin mağdur edilmeyeceğini söyledi.

MANİSA - Manisa Belediyesi Kasım ayı Meclis Toplantısı'nda Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kentte 1989 yılından beri yapılmamış olan ve Ekim ayı Meclisi'nde oy çokluğuyla kabul edilen Revizyon ve İlave İmar Planı hakkında bilgi verdi.
 

Halkın şikayetlerini dinleyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, vatandaşların bazı siyasi kaygısı bulunan şahıslarca dolduruşa getirildiğini savunarak, "Bugüne kadar ne söz verdiysek, hepsini yerine getirdik. Burada da hiç kimsenin mağduriyeti söz konusu değil. Sizleri revize edecek, sizleri mağdur edecek hiçbir kararın altına imza atmayız. Ama lütfen kasıtlı hareket eden dedikoducuların dolduruşuna gelmeyin" dedi.
 

Manisa'da İnfial Yaratma Olayına Gidiliyor
5000'lik planların 30 günlük askı süresinin geçtiğimiz ay içerisinde başladığını, bununla birlikte kentte dedikoduların dolaşmaya başladığını dile getiren Başkan Ergün, şöyle devam etti: "Her ne hikmetse, bu mevcut 5000'lik planlar askıdayken, geçtiğimiz haftadan beri mahallelere gidip, kahvelerde toplantılar yapılıp, insanların kafalarını karıştırarak, insanların evlerini yıkıyormuşuz, ellerinden alıyormuşuz, bir an önce onları evlerinden çıkartıyormuşuz havası yaratılarak Manisa'da bir infial yaratma olayına gidiliyor." (Ramazan Sındıraç - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.