​Manisa Kula'da cinnet getiren asker arkadaşlarını tarayıp intihar etti

​Manisa Kula'da cinnet getiren asker arkadaşlarını tarayıp intihar etti

​Manisa'nın Kula ilçesinde karakolda cinnet getiren bir asker, silahla arkadaşlarını vurduktan sonra intihar ettiği iddia edildi.

Kula Jandarma Karakolunda görev yapan bir asker cinnet getirmesi sonucu elindeki otomatik piyade tüfeğiyle koğuşta uyuyan arkadaşlarına ateş açtıktan sonra intihar ettiği ileri sürüldü.

Edinilen bilgilere göre, Kula Jandarma Karakolunda görev yapan bir asker 03.30 sıralarında girdiği bunalım sonucunda otomatik piyade tüfekle koğuşta uyuyan arkadaşlarına ateş açtı.

Açılan ateş sonucu, cinnet getiren askerle birlikte 4 asker hayatını kaybetti, 3 askerde yaralandı.

Yaralı askerler, 112 acil ekipleri tarafından Kula Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı askerler yapılan ilk müdahalenin ardından Salihli Devlet Hastanesine sevk edildi.

Hayatını kaybeden askerlerin isimleri şöyle; 1997, İzmir Konak doğumlu Hüseyin Tolga Hepgül, 1997, Bursa, Osmangazi doğumlu Mümin Pınardağ ve 1997, Gaziantep doğumlu Onur Sünnüoğlu.

Yaralı askerlerin isimleri ise şöyle; 1994, Kocali/ Kartepe doğumlu Emirhan Yaşaroğlu sol dizinden yaralı, hayatı tehlikesi yok, 1993, Üsküdar doğumlu, Bayburt nüfüsuna kayıtlı Cemil Arslanhan batında ve kolda yaralanması var, hayatı tehlikesi yok ve 1994, Ardahan doğumlu Kenan Dursun batında kalça bölgesinde ve kolda yaralanması var.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.