Manisa Valiliği'ne atanan Savaş göreve başladı

Manisa Valiliği'ne atanan Savaş göreve başladı

Bakanlar Kurulu'nun 3 Mayıs tarihli atama kararı uyarınca Manisa Valiliği'ne atanan Abdurrahman Savaş bugün Manisa ya gelerek göreve başladı.

MANİSA - Bakanlar Kurulu kararıyla 3 Mayıs 2013 tarihinde Manisa Valiliği’ne atanan Abdurrahman Savaş, bugün Manisa’ya gelerek göreve başladı. Yeni Vali Abdurrahman Savaş, ilçe kaymakamları ve il resmi kurum idare amirleri tarafından resmi törenle karşılandı.

 

Makamında kısa bir açıklama yapan Vali Savaş, “Manisa çok önemli bir ilimiz. Tarih boyunca hayati misyonlar üstlenmiş, fonksiyonlar icra etmiştir. Günümüzde de ülke ekonomisine sanayi ve tarımsal üretimi ile ihracatı ile önemli katkılar sağlamaktadır. Sahip olduğu potansiyel,  üstün sosyal ve kültürel değerleri, verimli toprakları, çalışkan halkı, avantajlı konumu ile ülkemizin orta ve uzun vadeli hedeflerine ulaşmasına daha da büyük katkılar sağlayacaktır. Bu sürece katkı sağlayabilmeyi arzu ve ümit etmekteyim ve bundan mutluluk duyacağım“ dedi.

 

Vali Savaş, Manisa’daki tüm kamu kurum ve kuruluşlarını, yerel yönetimler, Üniversite, Meslek Odaları ve STK’lar ile Manisalılara birlikte önemli hizmetler vereceklerini belirterek, kendinden önceki H. İbrahim Daşöz ve hizmette bulunan diğer valilere teşekkür ettiğini belirtti.

 

Açıklamasının sonunda Vali Savaş, “Çalışmalarımızda temel yaklaşımımız insan odaklı bir anlayışla, hukuka bağlı, insan haklarına saygılı, şeffaf, hesap verebilen, katılıma açık, toplumumuzun bütün kesimlerini kucaklayan, vatandaşımıza güvenen, ona hizmeti kutsal bilen, güler yüzlü bir yönetim olacaktır. Bu doğrultuda bize yol gösteren ana ilke herkese aynı yakınlıkta bulunma ve adalet anlayışıdır” dedi. (Ramazan Sındıraç-İLKHA)



 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.