Manisa’da çok sayıda asker hastaneye kaldırıldı

Manisa’da çok sayıda asker hastaneye kaldırıldı

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde, akşam yemeğinin ardından rahatsızlanan çok sayıda asker ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Kırkağaç ilçesinde 6’ncı Jandarma Komando Eğitim Alayı’nda, akşam yemeğinin ardından çok sayıda asker rahatsızlandı. Askerler, ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı belirtildi.

Edinilen bilgilere göre, Kırkağaç ilçesinde, 6'ncı Jandarma Komando Eğitim Alayı'nda akşam yemeğinde çıkan et kavurma, pilav, çorba, ayran ve salatayı yiyen askerler kısa bir süre sonra karın ağrısı şikayetiyle revire başvurdu.

Konuyla ilgili Manisa Valiliğinden yapılan açıklamada, "Kırkağaç Jandarma Komando Er Eğitim Alayı'nda kadrolu ve eğitim görmekte olan 6 bin erattan 150 kadarı mide bulantısı ve karın ağrısı şikayeti ile Alay Tabipliğine müracaat etmiş, saat 23.00 itibariyle 70 asker sağlık kuruluşlarında müşahede altına alınmıştır.  Sağlık kuruluşlarında yapılan ilk değerlendirmede ciddi bir zehirlenme ya da enfeksiyon bulgusuna rastlanmamıştır." denildi.

Hatırlanacağı üzere 3 gün öncede Manisa'da gıda zehirlenmesi şüphesiyle bin 49 asker hastaneye kaldırılmış, askerlerden Hüsnü Özel hayatını kaybetmişti. (İLKHA)


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.