Mardin Artuklu Üniversitesinin yeni yönetimi basınla buluştu

Mardin Artuklu Üniversitesinin yeni yönetimi basınla buluştu

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar ve yeni yönetim kadrosuyla beraber kentteki basın mensuplarıyla bir araya gelerek, üniversitenin yeni dönemdeki vizyonu ve hedefleri konusunda bilgiler paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü olarak atanan Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, yeni yönetim kadrosu ile birlikte kente görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Rektör Özcoşar, basın mensuplarına üniversitenin yeni dönemdeki vizyonu ve hedefleri konusunda bilgiler paylaştı.

Üniversitenin yeni bir sayfa açtığı bu dönemde basının desteğini çok önemsediklerini belirten Rektör Özcoşar, bu doğrultuda sağlanacak işbirliğinden tüm şehrin fayda göreceğini ifade etti.

Basının, üniversitenin en önemli paydaşlarından birisi olması gerektiğinin altını çizen Özcoşar; her türlü katkı, eleştiri ve öneriye açık olacaklarını belirtti.

Basın mensupları ile gerçekleştirdiği toplantıdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Özcoşar, “Toplumsal sağduyu ve kamusal alanda farkındalık yaratarak doğru ve objektif bilgilerin topluma ulaştırılması hususunda önemli bir görevi yerine getiren basın mensuplarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Üniversite yönetiminin önümüzdeki süreçte hedeflediği çalışmalarla ilgili açıklamaları ile süren toplantı, soru-cevap faslıyla sona erdi.

Üniversitenin Sosyal Tesisi ve Uygulama Oteli’nde düzenlenen programa; Rektör Özcoşar’ın yanı sıra, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vahap Özpolat, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Öztürk, Genel Sekreter Yardımcısı Öğretim Görevlisi Muhammed İkbal Saylık, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Canan Eren Dağlı ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aynur Özfırat katıldılar.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler