Mardin Artuklu'da öğretmenler kaza geçirdi: 5 yaralı

Mardin Artuklu'da öğretmenler kaza geçirdi: 5 yaralı

Mardin’de okula giden öğretmenlerin içinde bulunduğu otomobilin kaza yapması sonucu 4’ü öğretmen 5 kişi yaralandı. Yaralı öğretmenlerden birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Mardin merkez Artuklu ilçesinde, seminer çalışması için Gökçe Mahallesindeki Çok Programları Anadolu Lisesine giden 4 öğretmenin içinde bulunduğu otomobil, kaza geçirdi.

Kazada 4 öğretmen ile kazaya sebebiyet verdiği iddia edilen bir vatandaş yaralandı. Yaralı öğretmenlerden birinin durumu ağır olduğu öğrenilirken, diğer yaralılar ayakta tedavi gördükten sonra taburcu edildi.

Alınan bilgiye göre, Artuklu ilçesi Gökçe Çok Programları Anadolu Lisesine seminer çalışması için giden öğretmenlerin bulunduğu Cengiz K yönetimindeki 27 E 8621 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak kaza yaptı.

Sürücü Cengiz K’nin, şehir içi minibüsünden inerek karşı yola geçmeye çalışan Mehmet Y’ye çarpmamak için direksiyonu kırınca meydana geldiği belirtildi.

Yaşanan kazada otomobilde bulunan öğretmenlerden sürücü Cengiz K ile Hejan K, Cemal E, Abdullah D ve kazaya sebebiyet verdiği iddia edilen vatandaş Mehmet Y yaralandı.

Yaralılar, olay yerine çağrılan 112 acil servis ambulanslarıyla Mardin Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bu arada durumu ağır olan öğretmen Abdullah D’nin ameliyata alındığı, diğer yaralıların ayakta tedavileri yapıldıktan sonra taburu edildikleri öğrenildi.

Kaza ile ilgili jandarma inceleme başlattı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler