Mardin Bağlıca İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine anlamlı hediye

Mardin Bağlıca İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine anlamlı hediye

Mardin'de bir köy okuluna imam hatip ortaokulu öğrencileri tarafından Kur'an-ı Kerim ve İslami içerikli kitaplar hediye edildi.

Mardin merkez Artuklu ilçesindeki Mükerrem Tüfekçioğlu İmam Hatip Ortaokulu, kardeş okul olarak bir köy okulu olan Bağlıca İlkokulu ve Ortaokulunu seçti. Okul yönetimi, kardeş okulu ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.

Programa İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Abdurahim Omuk, Mehmet Ali İyibaş ve Mükerrem Tüfekçioğlu ile İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı Fatih Akman, Okul Aile Birliği Başkanı Ceylan Alkan ve velililer katıldı.

Tek tek sınıfları gezerek öğrencilere hediye veren okul yönetimi, öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Program hakkında bilgi veren Akman, daha önce çeşitli etkinlikler düzenlediklerini, bu kez ise özellikle köy okullarında eğitim gören öğrencilerin başarısına katkıda bulunmak amacıyla belirledikleri kardeş okula ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi.

Akman, "Namaza yeni başlamış altmış öğrenciye seccade, ciltli ilmihal kitabı, kırk ayet kartela ve okul dergisinden oluşan hediye paketi verdik. Ayrıca seçmeli Kur'an dersleri alan altmış öğrenciye de Kur'an-ı Kerim hediye edildi. 105 öğrenciye Peygamberimi Öğreniyorum kitabı, 45 öğrenciye Küçük Sözler kitabı, dokuz öğrenciye matematik soru bankası, elli öğrenciye İngilizce ve Türkçe testleri, 11 anaokulu öğrencisine de yapboz hediye ettik. Okulun 300 öğrencisine de çeşitli ikramlarda bulunduk." dedi.

Hediyelerin dağıtılmasının ardından öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.