Mardin Umut Kervanı ekim ayı faaliyet raporunu açıkladı

Mardin Umut Kervanı ekim ayı faaliyet raporunu açıkladı

​Yardım faaliyetlerine devam eden Mardin Umut Kervanı, ekim ayında toplamda bin 91 kişiye yardımda bulunurken, Afrika’da da 4 su kuyusu açtı.

Hayırseverlerin desteğiyle yetim ve muhtaçlara yardım faaliyetlerine devam eden Mardin Umut Kervanı, ekim ayı faaliyet raporunu açıkladı.

Ekim ayında hem Mardin yerelinde hem de yurt dışında birçok yardım faaliyetinde bulunduklarını belirten Mardin Umut Kervanı Başkanı Fatih Akman şunları söyledi.

"Mardin Umut Kervanı olarak ekim ayında 119 aileye 23 bin TL değerinde gıda yardımında bulunduk.165 aileye 2 bin 475 TL değerinde ekmek yardımında bulunduk..

Mevlit Kandili münasebetiyle Afrika ve Asya'da toplamda 700 kişiye 17 bin 500 TL değerinde mevlit yemeği verildi.

Eylül ayında olduğu gibi ekim ayında da Bangladeş'te 21 bin 400 TL değerinde 4 su kuyusu açtırdık. Afrika'da vekalet usulü ile 2 kurban kesildi. Hayırseverlerimizin desteği ile ihtiyaç sahiplerine 100 adet Kur'an-ı Kerim dağıtıldı.

Toplamda bin 91 kişiye ayni ve nakdi yardımda bulunuldu." ifadelerini kullandı.

Hayırseverlere çağrıda bulunan Akman, "Allah'ın izniyle, hayırsever kardeşlerimiz bizlere ulaştıkları takdirde, yardımlarını yetim ve muhtaçlara dağıtmaya devam edeceğiz. Allah kabul etsin, Rabbim yerini doldursun ve karşılığında cennetler ihsan etsin." dedi.


Mardin Umut Kervanı ekim ayı faaliyet raporunu açıkladı

Mardin Umut Kervanı ekim ayı faaliyet raporunu açıkladı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler