Mardin Valisi gazetecileri kabul etti

Mardin Valisi gazetecileri kabul etti

​Mardin’de görev yapan gazetecileri makamında kabul eden Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Vali Mustafa Yaman, kentte yapılan çalışmalarla şehrin her alanda güzel olacağını söyledi.

Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti yönetimi ve üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Vali Mustafa Yaman’ı ziyaret etti. Makamında gazeteci misafirlerini kabul eden Vali Yaman, gazetecilerle tek tek tokalaşarak geçmiş bayramlarını kutladı.

Mardin’de Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan sosyal, kültürel ve ekonomik yatırımlar üzerine gazetecilere değerlendirmelerde bulunan Vali Yaman, uygulamaya konulan ve projelendirilerek yapım aşamasına getirilen hizmetlerin tamamlanmasıyla birlikte Mardin’in her alanda çok daha güzel bir şehir olacağını kaydetti.

Gazetecilere gösterdiği sıcak ilgiden dolayı Vali Yaman’a teşekkür eden Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Kadir Üründü, kente gerek sosyal yatırımlar, gerekse de alt ve üst yapı alanında başlatılan çalışmaları ilgiyle takip ettiklerini, bu konuda mesleki anlamda üzerlerinde düşecek her türlü desteği vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Gazetecilerin Mardin’de yapılan hizmetlerle ilgili yönelttiği soruları cevaplayan Vali Yaman, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarette; Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Kadir Üründü, Cemiyetin yönetim Kurulu üyeleri de olan Doğan Haber Ajansı Mardin Temsilcisi Mehmet Nezir Güneş, Anadolu Ajansı Mardin Temsilcisi Halil İbrahim Sincar, İlke Haber Ajansı Mardin Temsilcisi Salih Keskin, Anadolu Ajansı Nusaybin Muhabiri Arif Altunkaynak, Mardin Arena Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Ufuk Güngörmüş, Gazetenin Muhabiri Mihdi Aydoğan, Mardin Life Gaztesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Beşir Güneş, AA Mardin Muhabiri Osman Öksüz, Mardin Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Murat Akgül, Yazar Faraç Çobanoğlu, Mardin Life Gazetesi Muhabiri Halim Esen hazır bulundu.

İLKHA





Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.