Mardin Valisi Mustafa Yaman: Yol çalışmalarını önemsiyoruz

Mardin Valisi Mustafa Yaman: Yol çalışmalarını önemsiyoruz

Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Vali Mustafa Yaman, yol çalışmalarını önemsediklerini kaydetti.

Mardin merkez ve ilçelerinin kırsal mahallelerinde Büyükşehir Belediyesi’nin yol çalışması sürüyor. 176 kilometre stabilize yol çalışması gerçekleştirilirken, 243 kilometre asfalt yama ve 24 kilometre asfalt çalışması yapıldı.

Konuya ilişkin bilgilendirmelerde bulunan Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Vali Mustafa Yaman, 6 ay gibi kısa bir sürede yol sezonu olmamasına rağmen başarılı işler çıkardıklarını söyledi.

Vali Yaman, “6 ay gibi kısa bir zaman diliminde alt yapı ve üst yapıda kayda değer hizmetler yapıldı. Bundan sonra da halkımızdan geleni halkımızın kullanması düşüncesiyle projelerimize hız verdik. Mardin’in yaşanabilir bir kent olması adına hedeflerimizi belirledik.  İl ve ilçe merkezleri gibi kırsal mahallelerimizin de güzel olması için uğraş veriyoruz. Bu noktada yol çalışmalarımız önemli bir noktada bulunmaktadır” dedi.

Kırsal mahallelere kaliteli yollarla ulaşabilir olmanın önemine dikkat çeken Yaman, “Bizler yolun medeniyet olduğunu kabul eden bir anlayış ile çalışmalarımıza yön veriyoruz. İlimizin kırsal mahalledeki yollarının da en iyi şekilde olması için mücadele ediyoruz. En uzaktaki kırsal mahallenin bile yollarının kaliteli olmasını istiyoruz. Bu nedenle sezonu olmamasına rağmen tüm ekiplerimiz başarıyla çalıştılar. Vatandaşlarımızın memnuniyeti için projelerimizi sürdüreceğiz. Yaz sezonunu da en verimli bir şekilde geçireceğiz” diye konuştu.

İLKHA





Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.