Mardin’de bilgilendirme toplantısı

Mardin’de bilgilendirme toplantısı

Mardin’de 2018 Merkezi Sınav ve Yerel Yerleştirme ile Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 2018 Merkezi Sınav ve Yerel Yerleştirme ile Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu hakkında bilgilendirme toplantısı yaptı.

Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı başkanlığında Artuklu Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıya ilçe milli eğitim müdürleri, sorumlu şube müdürleri, ilde bulunan tüm ortaokul ve imam hatip ortaokullarında görevli okul müdürleri, tüm ortaöğretim kurumlarının müdürleri ile tercih işlemlerinden sorumlu rehber öğretmenler katıldı.

Ortaöğretime Geçiş Sistemi ile ilgili Mardin'de yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Sarı, bu yıl ilk kez uygulanacak sistemle ilgili ilçe milli eğitim müdürlükleriyle koordineli bir şekilde her türlü tedbirin alındığını ve hiçbir sıkıntının yaşanmayacağını bildirdi.

Mardin İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Akdağ ve RAM rehberlik öğretmenleri tarafından Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu hakkında da sunumlar yapıldıktan sonra toplantı sona erdi.

İLKHA











Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler