Mardin’de kar yağışında kapanan yollar açıldı

Mardin’de kar yağışında kapanan yollar açıldı

Mardin’in Artuklu ilçesine bağlı kırsal mahallelerinde beklenen kar yağışı başlarken, kapanan yollar belediye ekiplerince açılıyor.

Yağışlar için ekipleriyle hazır bir şekilde bekleyen belediye, gerekli müdahaleleri yaparak herhangi bir sıkıntı oluşmasının önüne geçti. Bu kapsamda kar yağışı olan bölgelere hemen ekipler sevk edilirken olası olumsuz durumların da önüne geçildi.

Konu hakkında bilgi veren Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, “Birimlerimiz her zaman olumsuz hava koşullarına karşı hazır olarak beklemektedir.” ifadesini kullandı.

Tutaşı, “Belediyemiz ilçemizin gelişmesinin ve değişmesinin yanında olumsuz şartlara göre de her zaman hazır bulunmaktadır. Özellikle kış mevsimi başlamadan önce hava koşullarını gözeterek tüm tedbirlerimizi almıştık. Meterolojik bilgilere göre ilçemizde kar yağışı bekliyorduk. Birimlerimiz ve personelimiz de bu konuda duyarlı olarak bekliyordu.” diye konuştu.

Yağışla birlikte hemen müdahale gerçekleştirdiklerini de vurgulayan Tutaşı, “Özelikle kırsal mahallelerimizde yoğun kar yağışı söz konusu oldu. Bazı mahallelerimize ulaşımda sıkıntılar yaşandı. Biz de gerekli müdahaleleri yaparak yolların ulaşıma açılmasını sağladık. Özellikle Yüce Mahallesi (Sultan Şeyhmus) civarında gerçekleşen yağışlarda sıkıntıların önüne geçtik. Aynı hassasiyetle çalışmalarımız sürecek.” dedi.

İLKHA


Kar yağışında kapanan yollar açıldı

Kar yağışında kapanan yollar açıldı

Kar yağışında kapanan yollar açıldı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.