Mardin'de "MİDMEK Eğitim Projesi Protokolü" imzalandı

Mardin'de "MİDMEK Eğitim Projesi Protokolü" imzalandı

Mardin'in Midyat ilçesinde Belediye ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında "Eğitimde İşbirliği Protokolü" imzalandı.

Belediye Başkanlığında düzenlenen imza töreninde, Midyat Belediyesi ile Midyat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında, "Genel ve Mesleki Eğitim Kursları" (MİDMEK ) düzenlenmesine yönelik işbirliği protokolü imzalandı.

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, protokol çerçevesinde sektörün ihtiyaç ve beklentilerine cevap verileceğini söyledi.

Düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunan Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, eğitime verdikleri öneme dikkati çekerek, "İnşallah bu güzel beraberliği daha üst seviyelere taşımak üzere güzel başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Bugün attığımız imzalar ile gerçekleştirdiğimiz işbirliğinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü tebrik ediyorum. Her zaman için biz Belediye olarak Milli Eğitimin yanında yer aldık ve yer almaya da devam edeceğiz. MİDMEK olarak da birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum. İnşallah bu güzel beraberliği daha üst seviyelere taşımayı hedefliyoruz. Bugün attığımız imzaların ilçemize ve insanlarımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

"Bu işbirliği protokolü ile eğitimi daha iyi bir noktaya taşıyacağımıza inanıyorum"

İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülkadir Altay, "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her zaman Midyatlıların hizmetindeyiz. Belediyemizin yaptığı çalışmalar takdire şayandır. Eğitimin her sorununa ivedilikle müdahale ediyor. Ben herkesin huzurunda şükranlarımı sunuyorum. Halkımızın bilinçlendirilmesi, dezavantajlı bayanların meslek edindirilmeleriyle ilgili çalışmaları bizim asli vazifelerimizdendir. Belediyemizin bu konudaki desteği ile beraber inanıyorum ki bu işbirliği protokolü ile eğitimi daha iyi bir noktaya taşıyacağımıza inanıyorum. Belediye Başkanımız Sayın Veysi Şahin Beyin şahsında tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum." dedi.

İmza töreninde, Belediye Başkan Yardımcıları Servet Yücel Oğuz, Şehmus İleri, Metin Kutlu, Abdurrahim Çelik, Yazı İşleri Müdürü Şehmus Gümüş ile Özel Kalem Müdürü Halil Polat ve basın mensupları hazır bulundu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.