Mardin’de son bir haftada 48 kişiye maske cezası verildi

Mardin’de son bir haftada 48 kişiye maske cezası verildi

Mardin'de yeni tip Coronavirus (Covid-19) önlemleri kapsamında maske takma kuralını ihlal eden 48 kişiye 42 bin 670 lira ceza uygulandı.

Mardin Valiliği ve ilçe kaymakamlıkları tarafından görevlendirilen ekipler, Covid-19’un yayılmasını engellemek için alınan tedbirler kapsamında hane ziyaretlerini sürdürüyor, izolasyonda kalan vatandaşların takibini yapıyor ve maske denetimlerini aralıksız sürdürüyor

Ekipler, bu kapsamda son bir haftada Artuklu ilçesinde 466, Kızıltepe’de 187, Midyat’ta 152, Nusaybin’de 85, Derik’te 61, Mazıdağı’nda 89, Savur’da 27, Dargeçit’te 85, Ömerli’de 6 ve Yeşilli’de 24 olmak üzere toplamda Mardin genelinde bin 182, haneyi ziyaret etti.

Görevlendirilen ekipler gerçekleştirdikleri ziyaretlerinde hanede yaşayan şahısların her türlü gıda ve sağlık ihtiyaçlarını giderirken izolasyon sürecinde olması gerekirken evde bulunmayan şahıslara da cezai işlem uyguladı.

Ekipler, son bir hafta içerisinde maske denetimlerinde kurallara uymadıkları belirlenen 48 şahsa da 42 bin 670 TL cezai işlem uyguladı.


Mardin’de son bir haftada 48 kişiye maske cezası verildi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler