Mardin’de yolcu otobüsünden esrar çıktı

Mardin’de yolcu otobüsünden esrar çıktı

Mardin’de yapılan yol kontrol uygulamasında yolcu otobüsü ile ticari takside uyuşturucu ele geçirildi. Olaylarda 3 kişi gözaltına alındı.

Mardin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan yol kontrol ve araması esnasında durdurulan yolcu otobüsü ile ticari takside uyuşturucu ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, yol kontrol ve araması esnasında durdurulan ve uyuşturucu madde arama köpeği SABUH ile yolcu otobüsünde yapılan aramada 3 gram esrar ele geçirildi.  Ele geçirilen esrarın otobüste yolcu olarak bulunan F.A’ya ait olduğunun tespit edilmesi üzerine “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Bulundurma” suçundan gözaltına alındı.

Artuklu ilçesine bağlı Yüce Mahallesi mevkiinde müşterek icra edilen yol kontrol ve araması esnasında durdurulan ticari takside yolcu olarak bulunan C.Y ve S.A isimli şahısların üstünde yapılan aramada 1,61 gram metamfetamin, 3,43 gram esrar ile esrar kullanma aparatı BONG ele geçirildi.

Ele geçirilen malzemeler muhafaza altına alınırken C.Y ve S.A isimli şahısların “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Bulundurma” suçundan jandarmadaki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. 


Mardin’de yolcu otobüsünden esrar çıktı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.