Mardin’deki kazada vefat eden 6 kişi Midyat’ta defnedildi

Mardin-Midyat Karayolu Ömerli-Alıçlı mevkiinde sabah saatlerinde yaşanan elim kazada hayatını kaybeden 6 kişi dua ve gözyaşları arasında ebediyete uğurlandı.

Sabah saatlerinde Midyat'tan, Mardin'deki çeşitli kurumlarda görev yapan memurları taşıyan servis aracı, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrilmiş, yaşanan elim kazada 6 kişi hayatını kaybetmiş, 5 kişi de yaralanmıştı.

Araçta vefat eden 6 kişi, çeşitli camilerde kılınan cenaze namazlarının ardından Midyat merkez ve kırsal mahallelerdeki çeşitli mezarlıklarda yakınları tarafından dua ve gözyaşları arasında ebediyete uğurlandı.

Elim kazada vefat eden Fatma Kaya, Büşra Keleş ve Ruken Adam Midyat Kalo Asri Mezarlığı'nda defnedilirken; Kamuran Önen ve Yusuf Tunç Kıble Asri Mezarlığı'nda, Abdullah Macit ise Ortaca (Heştrek) Mahallesi'nde defnedildi.

Cenaze namazı ve defin merasimlerine Mardin Valisi Mahmut Demirtaş ve Midyat Kaymakamı Ahmet Solmaz'ın yanı sıra, bazı kamu kurum müdürleri, vefat edenlerin aileleri, yakınları ve çalışma arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Definler esnasında vefat edenlerin yakınları gözyaşlarıyla ağıt yaktı.

Haftanın 5 günü aynı servisle Midyat'tan Mardin'e giden; Büşra Keleş'in öğretmen olduğu, Fatma Kaya'nın Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nda, Ruken Adam, Abdullah Macit, Yusuf Tunç ve Kamuran Önen'in ise Valiliğe bağlı birimlerde çalıştığı öğrenildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.