Mardin'e hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağız

Mardin'e hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağız

​HÜDA PAR Mardin İl Başkanı İsmail Çevik, "HÜDA PAR'ın vizyonu ve misyonu çerçevesinde elimizden geldiği kadarıyla hak yolda Mardin'e hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağız." dedi.

HÜDA PAR Artuklu İlçe Başkanı Ferit Dengiz ile birlikte Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyetini ziyaret eden HÜDA PAR Mardin İl Başkanı İsmail Çevik, Cemiyet Başkanı Kadir Üründü ve cemiyet üyesi gazetecilerle sohbet etti.

HÜDA PAR'ın seçimden seçime gezen bir parti olmadığını kaydeden Çevik, rızayı ilahi doğrultusunda çıktıkları yolda Mardin'e ve Mardin'in yararına olan her şeyin destekleyeni, Mardin'in ve Mardinlilerin zararına olan her gelişmenin de karşısında olmanın çabası içerisinde olacaklarını söyledi.

HÜDA PAR Genel Merkezi tarafından tevdi edilen İl Başkanlığı görevini hakkıyla yerine getirmeye çalışacaklarını ifade eden Çevik, şunları söyledi:

"Türkiye'nin gündemini takip ediyoruz. Halkımızın yaşadığı sorun ve sıkıntıları dile getirme gibi bir yükümlülüğümüz var. Bunu da sadece siyasi bir partinin mensubu olduğumuz için değil, insan olmanın gereksinimi olarak da yapmakla mükellefiz. Rabbim bize yanlış söyletmesin. Yanlışın yanında durmayı da tevessül ettirmesin. Bu mazlum halka, millete ve ümmete hayırlı hizmetlerde bulunmayı nasip etsin. Bizler, malumunuz seçimlerden seçimlere gezen bir parti değiliz. Her gün, her hafta, her ay halkımızın yanında olacağız. Doğru nereden gelirse gelsin doğrunun yanında, yanlış nereden gelirse gelsin yanlışın da karşısında olacağız."

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.