Mardin’in Midyat ilçesinde engelli öğrenci bir dakika gecikmeyle YGS’ye alınmadı

Mardin’in Midyat ilçesinde engelli öğrenci bir dakika gecikmeyle YGS’ye alınmadı

Mardin’in Midyat ilçesinde engelli öğrenci bir dakika geciktiği için YGS sınavına alınmadığı iddia edildi.

Midyat ilçesi Gazipaşa İlk ve Ortaokulu'nda YGS sınavına girmek için gelen engelli öğrenci bir dakika geciktiği için sıvana alınmadığını iddia ederek salon başkanının keyfi davrandığını belirtti.

YGS sınavına girmek için Gazipaşa ilk ve Ortaokulu'na gelen Şehmus Özsoy, bir dakika geciktiği için salan başkanının keyfi tutumuna maruz kalarak sınava alınmadığını illeri sürdü.

Mardin’den Midyat ilçesine YGS’ye girmek için geldiğini söyleyen Özsoy, Bir dakika geç kaldığı için sınava alınmadığını, bir yıl boyunca hazırlandığını ve bu emeğinin heba edildiğini belirterek, mağduriyetinin giderilmesini istedi.

Özsoy, "YGS'ye girmek için Midyat’ın Gazipaşa Ortaokulu 19'uncu salonunda sınava girmek için geldim. Bir dakika geciktiğim için sınava alınmadım. Önce bina görevlisine durumu ilettim. Beraber sınava gireceğim salonun başkanına gittik. Bina görevlisi sınava alınabileceğimi söylemesine rağmen 19'uncu salon başkanı izin vermeyerek beni sınava almadı. Hâlbuki benimle birlikte geç gelen başka öğrenciler diğer salon başkanları tarafından sınava alındılar. Tüm çabalarıma rağmen keyfi tutumunu devam ettiren salon başkanı beni sınava almadı. Bende geri dönmek zorunda kaldım. Bir yıllık emeğimi çaldılar. Salon başkanına hakkımı helal etmiyorum. Kendisinden şikâyetçiyim. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum." dedi. (Süleyman Tunç-İLKHA) 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.