Mavi Kapak Topladılar, Arkadaşlarına Tekerlekli Sandalye Hediye Ettiler

Mavi Kapak Topladılar, Arkadaşlarına Tekerlekli Sandalye Hediye Ettiler

Silifke Göksu İlkokulu öğrencileri topladıkları mavi kapakları Engelliler Derneğine teslim ettiler.

MERSİN-Silifke Göksu İlkokulu sınıf öğretmeni Ali Erdem nezaretinde okul öğrencileri tarafından toplanan yaklaşık 3000 adet mavi kapak Silifke Engelliler Derneği Başkanı Erdoğan Ay'a teslim edildi. Okul bahçesinde düzenlenen törende konuşan Silifke Engelliler Derneği Başkanı Erdoğan Ay, yurt genelinde devam eden mavi kapak toplama kampanyasının Silifke'de de devam ettiğine değinerek, kampanyaya destek veren Göksu İlkokulu öğrencilerine ve öğretmenlerine çok teşekkür ettiğini açıkladı.

 

Dernek Başkanı Erdoğan Ay yaptığı açıklamada, "İlçemizde yaşayan duyarlı vatandaşlarımız ve özellikle de öğrencilerimizin derneğimizle yaptığı işbirliği engelli kardeşlerimize umut olmaya devam etmektedir. Mavi kapak toplayarak derneğimiz faaliyetlerine destek veren Göksu İlkokulu öğrencileri ve sınıf öğretmenleri Ali Erdem beye siz öğrencilerimizin huzurunda teşekkür ediyorum. Biz de derneğimize gelen mavi kapaklardan elde ettiğimiz gelirlerle derneğimiz üyelerinin ihtiyacı olan tekerlekli sandalyeler temin ediyoruz. Bugün de burada yine sizler gibi duyarlı kardeşlerimizin desteği ile getirilen mavi kapaklar sayesinde satın aldığımız yeni bir tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahibi olan Rahmi Gündüz kardeşimize sizlerin huzurunda teslim ediyorum.

Mavi kapak toplama kampanyamıza vereceğiniz destekler engelli kardeşlerimizin umudu olacaktır" diyerek tüm öğrencileri mavi kapak toplama kampanyasına davet etti. (Osman Öksüz-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.