Meal Sınavı'nda dereceye girenlere ödüller verildi

Meal Sınavı'nda dereceye girenlere ödüller verildi

Kur'an Nesli Platformu tarafından 11 Aralık'ta “Kur'an Nesline Meal Sınavı” temasıyla Türkiye geneli düzenlenen meal sınavında Konya’da dereceye girenlere ödüller verildi.

Kur’an Nesli Platformunca 46 ilde toplam 100 merkezde düzenlenen meal sınavında dereceye girenlere, Kur'an Nesli Platformu Konya il koordinatörlüğü tarafından çeşitli ödüller verildi.

Türkiye geneli sınavda Konya’da ödül kazan 14 kişiye Kur’an Nesli Platformu İl Koordinatörlüğü Dönem Sözcüsü Mehmet Zülfi Tan tarafından yarım altın, çeyrek altın, dizüstü bilgisayar, Dua Yayıncılıktan kitap seti, Risale-i Nur Külliyatı ve rahle verildi.

Ödül takdiminden sonra açıklama yapan Tan, sınava girenlerin büyük bir başarı elde ettiklerini belirterek, "Kur’an Nesli Platformumuzun düzenlemiş olduğu etkinliğin hediyelerini verdik. Bu etkinliğe katılan kardeşlerimiz büyük bir başarı gösterdiler ve çeşitli hediyeler kazandılar. Bu hediyelerin yanında aynı zamanda Kur’an-ı Kerim’e çalışılması ve Kur’an ilimlerinin öğrenilmiş olması ayrı bir güzelliktir. Bu yarışmalarının düzenlenmesinin sebebi de insanların İslami ilimlerinin artırılması ve Kur’an ile haşır neşir olmasıdır,  bunu yarışmaya katılan insanların ifadelerinde de gördük. Bu hayırlı hizmetlerin devam edilmesi ve bu hizmetlerin daha artarak güzel bir şekilde organize edilmesi bizim temennimizdir. İnşallah her geçen gün daha güzel olacak, daha kalabalık olacak ve daha faydalı olacaktır. Allah’u Teâlâ hayırlı kılsın, emeği geçen tüm insanlardan Allah razı olsun." dedi. (Mehmet Ali Ekinci – İLKHA) 










 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler