MEB'ten 81 İlden 81 Öğretmen Konya Programı

MEB'ten 81 İlden 81 Öğretmen Konya Programı

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğünün 5'incisini gerçekleştirdiği '81 İlden 81 Öğretmen Konya Programı'na katılan öğretmenler, deneyimlerini ve örnek çalışmalarını paylaşma fırsatı buldu.

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğünün 5'incisini gerçekleştirdiği '81 İlden 81 Öğretmen Konya Programı'na Batman'dan da bir öğretmen katıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Konya Valiliği, Konya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ev sahipliğinde Mevlânâ'nın 746'ncı vuslat yıl dönümünde Şeb-i Aruz haftası için düzenlenen "81 İlden 81 Öğretmen Konya Programı" Konya'da Mevlana Öğretmenevinde gerçekleşti.

Her ilden, mesleki başarılarıyla farkındalık yaratan bir öğretmenin illerini temsil etmek üzere seçilerek katıldığı programa, Batman'ı temsilen Batman Merkez Toki Kazım Karabekir İlkokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Nursema Nergiz Kara katıldı.

Programa Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz, Öğretmen Yetiştirme ve Yükseköğretim Kurumları ile İlişkiler Daire Başkanı Muhittin Yılmaz, Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ile İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları katılarak öğretmenlere katılım belgesi ile çeşitli hediyeler verdiler.

Program, Konya Panorama Müzesi, Hazreti Mevlana Türbesi ve Konya Bilim Merkezi gezisi ile devam etti. Program, sema gösteri ile sona erdi. 81 ilden gelen temsilci öğretmenler, program sayesinde deneyimlerini ve örnek çalışmalarını birbirleriyle paylaşma imkânı buldu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler