Mehmet Yavuz, Birecik’te temaslarda bulundu foto video

Mehmet Yavuz, Birecik’te temaslarda bulundu foto video

Seçim çalışmaları kapsamında Birecik’te seçim bürosu açılışına katılan HÜDA PAR’ın desteklediği Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Mehmet Yavuz, açılıştan sonra esnafı ziyaret ederek destek talebinde bulundu.

HÜDA PAR’ın desteklediği Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Mehmet Yavuz, seçim çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Birecik’e giden Yavuz ve beraberindeki heyet, seçim bürosu açılışını yaptıktan sonra Birecik esnafını ziyaret ederek 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde destek talebinde bulundu.

Kalabalık bir konvoy eşliğinde Birecik ilçesine geçen Yavuz, seçim bürosu önünde toplanan halka seslendi.  Burada iktidar ve muhalefet partilerini eleştiren Yavuz, İslami muhalefet adına yapılan yanlışların hesabını soracaklarını söyledi.

İktidardaki AK Parti’nin 4 yıl önce halka verdiği sözleri hala yerine getirmediğini belirten Yavuz, Kürt halkını savunduğunu ileri süren HDP’nin halkın dinine savaş açtığını ve bu yüzden halkın bu iki partiye de 7 Haziran’da bir tokat atması gerektiğini söyledi.

Yapılan duaların ardından seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından esnafı ziyaret eden Yavuz, esnafla sohbet ederek sorunlarını dinledi. İşsizlikten şikâyetçi olan esnaf, siyasilerin seçim zamanı dışında kendilerine karşı ilgisiz kaldığını söyledi.

Yavuz ve beraberindeki heyet daha sonra Gaziantep’te tedavi gördüğü hastanede vefat eden Yar-Der Başkanı Mustafa Bozkurt’un babası Ahmet Bozkurt’un taziyesine katıldı. Yavuz, burada ölümle ilgili kısa bir konuşma yaptı.

Okunan duaların ardından Yavuz, Bozkurt ailesine sabırlar dileyerek taziyeden ayrıldı.

İLKHA





















HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler