Mehmet Yavuz seçim çalışmalarına devam ediyor

Mehmet Yavuz seçim çalışmalarına devam ediyor

HÜDA PAR’ın desteklediği Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı seçim çalışmalarına devam ederken, halkın Mehmet Yavuz’a gösterdiği teveccüh ise gözlerden kaçmıyor.

HÜDA PAR’ın desteklediği Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Mehmet Yavuz, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Seçimlere sayılı günler kala temposunu arttırarak tüm kesimleri ziyaret eden Yavuz, gittiği her yerde halkın yoğun teveccühüyle karşılaşıyor. Özellikle Yavuz’un TV programlarını izleyen halk, daha Yavuz ile karşılaşmadan Yavuz’u destekleme kararı alıyor.

Özellikle Yavuz’un maneviyata yönelik projeleri halktan büyük karşılık bulurken, Yavuz’un ziyaret ettiği esnafın sorunlarını TV programlarında cesurca dile getirmesi ise takdir topluyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Zahireciler Borsası esnafını ziyaret eden Mehmet Yavuz’u gören bir esnafın Yavuz’a doğru koşup ‘tüm oylarım senindir’ demesi ise renkli görüntülere sahne oldu.

Daha önce bilmediği için biraz tepkili olduğunu söyleyen esnaf, Yavuz’un birkaç programını izledikten sonra daha kendisiyle görüşmeden destekleme kararı aldığını söyledi.

Yavuz’a ziyaretleri boyunca eşlik eden esnaf, mahalle toplantısı düzenleyerek Yavuz’u davet edeceğini söyledi.

Zahireciler Borsasının ziyaretinin ardından inşaat ve yapıcı esnafının toplandığı esnaf kahvehanesine giden Yavuz, burada iş bekleyen esnafa hitap etti.

Esnaf, halkın hem dünyasını hem de ahiretini güzelleştirecek projeler hedeflediklerini anlatan Yavuz’u uzun süre alkışladı.

Hiçbir siyasetçinin gündeme getirmediği ve hiçbir partinin programına bile almadığı manevi sorunları gündeme getiren Yavuz’un söylemleri ise halktan büyük destek görüyor. (İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.