Mehmet Yavuz'un taziyesine sevenleri akın ediyor

Mehmet Yavuz'un taziyesine sevenleri akın ediyor

Tedavi gördüğü Dicle Onkoloji Hastanesinde önceki gün Hakk'a yürüyen HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz'un taziyesine sevenleri akın etmeye devam ediyor.

Diyarbakır'da kanser tedavisi gördüğü hastanede önceki gece vefat eden HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz, memleketi Adıyaman'ın Kâhta ilçesinde, binlerce dava arkadaşı tarafından dün toprağa verilikten sonra taziyesi sevenlerinin akınına uğruyor.

Kâhta Celalettin Camii'nde HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Zekeriya Yapıcıoğlu başta olmak üzere dost ve akrabaları tarafından kabul edilen taziye ziyaretinin ikinci gününde de binlerce insan adeta ziyaret için Celalettin Camii'ne akın etti. Camiye ait taziye evinin ziyaretçileri kaldıramayacak olmasından dolayı taziye kabulleri caminin harim bölümünde ve cami avlusunda kabul edilmeye devam ediyor.

Türkiye'nin değişik bölgelerinden taziye ziyareti için gelen vatandaşlar, Yavuz'un kabrini ziyaret ettikten sonra taziye ziyareti için caminin bulunduğu alana geçiyor. Taziyeye gelemeyecek durumda olan siyasiler ve kimi vatandaşlarsa telefonla arayıp taziyelerini bildiriyor.

Kâhta'da taziye katılan vatandaşlar, daha önce taziye ziyaretinin hiç böyle kalabalık bir şekilde kabul edildiğine şahit olmadıklarını ifade ediyorlar.

Aynı şekilde kadınların da taziye kabul ettiği bölümde yoğun bir şekilde ziyaretler devam ediyor.

Taziye ziyaretine bölgenin tanınmış âlimlerinin yanı sıra siyasi parti temsilcileri ve idarecileri, Adıyaman AK Parti ve CHP milletvekilleri, STK başkanları ve binlerce vatandaş katılmaya devam ediyor.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.