Memleketin refahı için HÜDA PAR mecliste olmalı

Memleketin refahı için HÜDA PAR mecliste olmalı

Silopi ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunan HÜDA PAR Şırnak Milletvekili Adayı Tatar, memleketin selameti ve refahı için partilerinin mecliste olması gerektiğini söyledi.

HÜDA PAR 27’nci dönem Şırnak Milletvekili Adayı Rıdvan Tatar, ilçe başkanı Salih Gök ve parti üyelerinden oluşan heyetle Silopi Birinci Cadde esnafını ziyaret ederek, destek talebinde bulundu.

Esnafın yoğun teveccühüyle karşılaşan milletvekili adayı Tatar, esnafın sorun ve taleplerini dinledi.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Tatar, hiçbir zaman halka yalan söylemeyeceklerini, hak yemeyeceklerini ve daima halkın hizmetinde olacaklarını söyledi.

 24 Haziran seçimlerinin hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Tatar, “Biz halkımıza bir söz vermişiz; asla size yalan söylemeyeceğiz, asla sizin hakkını yemeyeceğiz ve daima hizmetinizde olacağız. Hamdolsun adaylarımızın hepsi hak ve hukuku bilen, Allah’tan korkan kişilerdir. İnanıyoruz ki; bu halk bize oy verdikleri zaman oyları boşa gitmeyecek, ümitsizliğe kapılmasınlar. Şu an Partimize yoğun bir teveccüh var. Allah’ın izniyle bu teveccüh sandığa yansıyacak ve HÜDA PAR meclise giderek halkın hizmetinde olduğunu kanıtlayacaktır. Biz hizmet ehli bir partiyiz. HÜDA PAR adalet, huzur, kardeşlik, barış ve özgürlüğün partisidir. Memleketin selameti ve refahı için HÜDA PAR mecliste olmalıdır.” diye konuştu.

İLKHA















Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.