Meral Bilmez, fedakâr babayı evinde ziyaret etti

Meral Bilmez, fedakâr babayı evinde ziyaret etti

​Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'in eşi Meral Bilmez, doğuştan bedensel engelli oğluna hem babalık hem annelik eden Hamza Zariç'i evinde ziyaret etti.

Van Valisi Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’in eşi Meral Bilmez, aile ziyaretlerini sürdürüyor.

Ziyaretler kapsamında Meral Bilmez son olarak Van’ın İpekyolu ilçesine bağlı Hatuniye Mahallesi’nde yaşayan ve 3 yıl önce eşinden ayrılan 46 yaşındaki Hamza Zariç ve 14 yaşındaki doğuştan bedensel ve zihinsel engelli Bulut Zariç’i evinde ziyaret etti.

Bulut’la yakından ilgilenen Meral Bilmez, tedavisi için ne yapılması gerekiyorsa yapılacağını belirtirken babanın yükünün hafiflemesi için de Bulut’un haftanın 2 günü Engelsiz Yaşam Merkezi’ne gönderilmesi için ilgili kurum amirleri ile görüşeceklerini söyledi.

“Tedavisi için elimizden geleni yapacağız”

Bilmez, "Tedavisi için elimizden geleni yapacağız. Zaten Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüz gerekli destekleri veriyor. Birtakım ekonomik destekler de alınıyor. Ama tedavi süresince babanın ve evladının gidip gelirken yaşadığı sıkıntıları gidermek için de çaba harcayacağız" dedi.

“Ziyaret beni çok mutlu etti”

Baba Zariç ise Vali Bilmez’in eşi Meral Bilmez’in ziyaretini memnuniyetle karşıladığını ifade ederek "Bu ziyaret beni çok mutlu etti. Çok teşekkür ediyorum kendilerine. Ayaklarına, yüreklerine sağlık. Çok mutlu oldum. İlgi ve alakalarından dolayı sonsuz teşekkür ediyorum. Gerçekten çok duygulandım. Rabbim eksikliklerini vermesin inşallah. Bulut’u çok seviyorum. O benim her şeyim" diye konuştu.

Yapılan ziyaretin ardından Meral Bilmez, 93 yaşındaki Telli Alan’ı evinde ziyaret ederek durumu hakkında oğlu ve torunlarından bilgi aldı.

Ziyaretlere Meral Bilmez’in yanı sıra İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit'in eşi Şebnem Yiğit, Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Selma Biçek, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Fikret Yavuz ve Psikolog Şirin Koçak’ta katıldı. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler