Mersin'in Tarsus ilçesinde iki yük kamyonu çarpıştı: 1 ölü video foto

Mersin'in Tarsus ilçesinde iki yük kamyonu çarpıştı: 1 ölü video foto

Mersin'in Tarsus ilçesinde yük taşıyan 2 kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.

Tarsus'ta yük taşıyan kamyonlardan birinin öndeki kamyona çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Tarsus otoyolu Pozantı-Tarsus istikametinde seyir halinde olan Hasan Kale yönetimindeki 33 VBC 98 plakalı boş kasa yüklü kamyon, Yanıkkışla Mahallesi yakınlarında önünde seyir halinde olan Mahmut M. yönetiminde patates yüklü 02 AH 740 plakalı kamyona arkadan çarptı. Şiddetli çarpmanın etkisiyle patates yüklü 33 VBC 98 plakalı kamyon şarampole yuvarlanırken, 33 VBC 98 plakalı kamyonun ise ön tarafı tamamen kamyondan ayrıldı.

Kamyondan ayrılan şoför mahallinin içerisinde sıkışan Hasan Kale, olay yerine gelen MER-KUR kaza kırım ekipleri tarafından uzun süren çabalar sonucunda çıkarıldı.

Ağır yaralı olarak araçtan çıkarılan Hasan Kale, kaldırıldığı özel bir hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybederken, şarampole yuvarlanan 33 VBC 98 plakalı kamyonun sürücüsü Mahmut M. ise Tarsus Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazaya karışan araçlar vinç yardımıyla olay yerinden kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İLKHA















HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.