Mezarlık çevresinde güvenlik arttırılıyor

Mezarlık çevresinde güvenlik arttırılıyor

Manisa'da Belediye tarafından, Kırtık Asri Mezarlığı'nın çevresini istinat duvarı ile çevirmek için çalışma başlatıldı.

MANİSA - Manisa Belediyesi, Kırtık Asri Mezarlığı’nın çevresini istinat duvarı ile çevirmek için çalışma başlattı.

 

Manisa Belediyesi’nin Kırtık Mezarlığı’nda başlattığı güvenlik düzenlemelerini Belediye Başkan Vekili Azmi Açıkdil ve Belediye Başkan Yardımcısı Yüksek Makine Mühendisi Cem Çöllü yerinde inceledi.

 

Çalışma hakkında bilgi veren Belediye Başkan Vekili Mimar Azmi Açıkdil, “Belediye Başkanımızla birlikte mezarlıklarla ilgili alınan kararlar doğrultusunda,  mezarlıkların çevre duvarlarının yapılması gündeme gelmişti. Fen İşleri Müdürlüğümüz bu konuda çalışmalara başladı ve ihaleye de çıkıldı” dedi.

 

Kırtık Mezarlığı’nın yaklaşık 2.5 kilometre çevre duvarından oluşacağını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Cem Çöllü de, “Çevre duvarının yüksekliği yaklaşık 1.5 metre, üzerine de 1.5 metre ferforje demir ve aydınlatmalarıyla beraber diğer Kırtık girişine, Çatal Mezarlığı girişine yaptığımız gibi duvar yapılacak. Mezarlıklar tabi her insan için önemli yerler. Buraya hayvanların,  uygunsuz insanların girişini önlemek istiyoruz. Tabi mezarlığın iki girişi var. İkisine de elektronik kapı ve güvenlik görevlileri konulacak. Böylelikle mezarlıklara uygunsuz kişilerin ve hayvanların girişlerini engellemiş olacağız” şeklinde konuştu.

 

Kırtık Mezarlığı’nın hizmet binası bölümündeki yol ve bordür düzenleme çalışmaları halkın beğenisini kazandı.(Ramazan Sındıraç-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.