MHP’li vekil, darp edilen avukatın görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı

MHP’li vekil, darp edilen avukatın görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı

Devlet Bahçeli hakkında sosyal medyada yaptığı paylaşım tepkiyle karşılanan ve bir grup tarafından darp edilen Avukat İsrafil Kumbasar’ın darp görüntülerini, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

İsrafil Kumbasar, sosyal medya hesabından paylaştığı ve kişilik haklarına saldırı olarak algılanan, “Şu Devlet Bahçeli’ye Corona bağışlayacak bir tane hayırsever yok mu?” paylaşımının ardından bir gurup tarafından saldırıya uğrayarak darp edildi.

Kumbasar’ın darp görüntülerini sosyal medaya hesabında paylaşarak, “Bu yakışıklı(!) kim? Şerefsizlik testi pozitif çıkmış diyorlar.” sözlerini sarf eden MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay’ın paylaşımı çok kişi tarafından tepkiyle karşılandı. Çünkü hukuka aykırı yapılan bir şey varsa, bunun hesabının sorulacağı yer yargı organları olmalı.

Sosyal medyada çok sayıda kişi tarafından paylaşılan görüntüye DEVA Partisi Milletvekili Mustafa Yeneroğlu başta olmak üzere çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tepki gösterdi.

Yeneroğlu,“Bir milletvekilinin şiddet gören bir insanın fotoğrafını paylaşarak bunu övmesi ve adeta teşvik etmesi kan donduran, korkunç bir durum.” ifadelerine yer verdi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.