Midyat Devlet Hastanesi Başhekimliğine Mahmut Necdet Palaz atandı

Midyat Devlet Hastanesi Başhekimliğine Mahmut Necdet Palaz atandı

Mardin'in Midyat İlçe Devlet Hastanesi Başhekimliğine Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Operatör Doktor Mahmut Necdet Palaz atandı.

Midyat Devlet Hastanesinde Doktor Osman Özdemir'den boşalan Başhekimliğe, Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Operatör Doktor Mahmut Necdet Palaz atanarak görevine başladı.

Başhekimliğine atanan Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Operatör Doktor Mahmut Necdet Palaz'ı yeni görevi için ziyaret eden gazeteciler, hastanenin sorunlarının çözümü noktasında, basın olarak tüm çalışmalarında yardımcı olmak için hazır olduklarını söylediler.

"İşin mutfağından geldik"

Başhekimlik görevinin yanı sıra poliklinik hizmeti de verdiğini kaydeden Palaz, "İşin mutfağından geldik. Dışardan burayı bilmeyen biri gelmedi. İdare anlamında neler yapılması gerektiğini bilen biri olarak elimizden gelen en iyi hizmeti Midyat halkı için vereceğiz." dedi.

Görevini en iyi şekilde yapmak için çalışacağını, kapısının ise her zaman vatandaşlara açık olduğunu ve yeni bir düzene geçtiklerini belirten Palaz, "Hastanenin sorunlarını tespit ettik ve ediyoruz. Çözüm için gerekli çalışmaları yapacağız. Çok planımız var, yapacağımız çok şey var. Hedefimiz aldığımız bayrağı en üst yerlere taşımak, hizmet kalitesini artırmak, bunun yaparken de sağlık verimliliğini artırmaktır. Midyat İl olmak istiyor biz de sağlık alanında Midyat'a yakışacak bir hastane için çabalıyoruz ve destekliyoruz. Amacımız hastaneyi ile yakışacak bir duruma getirmektir. Bunun için çalışmalarımıza başladık. Acil servisi, hasta bakım odaları ve poliklinik hizmetlerini yeniden yapılandırma çalışmalarını yapıyoruz. Uyum içerisinde, hastaneyi daha ileriye götürecek çalışmalara imza atacağız." diye belirtti.

Op. Dr. Mahmut Palaz kimdir?

2007 Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Başhekim Palaz, 3,5 yıl Acil Tıp Asistanlığı yaptı. Mecburi Pratisyen atamasıyla İstanbul Beşiktaş Sağlık Grup Başkan yardımcılığına getirildi. İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Döner Sermaye Komisyon başkanlığı yapan Palaz,  daha sonra özel hastanelerin denetimlerini sürdürdü. İhtisas sınavının ardından 2011 yılında İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 5 yıl Beyin Cerrahisi Asistanlığını yaptı. İki yıldır Midyat Devlet Hastanesinde Beyin Ve Sinir Cerrahisi Uzmanı olarak görev yapıyor.

Ziyarete İlke Haber Ajansı (İLKHA) Midyat Muhabiri ve Doğru Medya Midyat Temsilcisi Süleyman Tunç, Anadolu Ajansı ve TRT Midyat Muhabiri Selahattin Erol, Doğan Haber Ajansı (DHA) Midyat Muhabiri Halis İş katıldı. (Süleyman Tunç-İLKHA)




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.