Midyat Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama etkinliğine hazır

Midyat Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama etkinliğine hazır

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Mardin'in Midyat ilçesinde düzenleyeceği "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliği hazırlıkları tamamlandı.

Peygamber Sevdalıları Vakfı her yıl gerçekleştirdikleri "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliklerini bu sene "Ahlak ve Adalet Rehberi Hazreti Muhammed" temasıyla yapıyor.

Sabahın erken saatlerinde sağanağa rağmen hazırlıklarına başlanılan etkinlik saat 13.30'da ilçe otogarı yanında düzenlenecek. Meydanda büyük bir platform kurularak, Hazreti Muhammed ile ilgili afiş ve bayraklar asıldı.

Etkinlikte; Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okunacak, ilahi ses sanatçıları tarafından ilahi ve ezgiler seslendirilecek. İTTİHADÜL ÜLEMA üyesi Molla Osman Teyfur ahlak ve adalet rehberi Hazreti Muhammed başlıklı konuşmasını yapacak, şiir ve ilahilerin ardından etkinlik dua ile son bulacak. Ayrıca hayır kermesi de halka hizmet verecek.

"Hazırlıklarını tamamladık, tüm Midyatlı Peygamber âşıklarını bekliyoruz"

Etkinlikle ilgili konuşan Peygamber Sevdalıları Midyat Temsilcisi Nureddin Ayyıldız, amaçlarının Hazreti Muhammed'in ahlak ve adalet yönünü öne çıkararak O'nun sünnetini anlamak ve yaşamak olduğunu belirterek, hazırlıklarla ilgili şu bilgileri verdi.

Ayyıldız, "21 Nisan olarak duyurusunu yaptığımız bu yağmurlu günde hazırlıklarımızı yapmaktayız. İnşallah yağış Peygamber aşkını dindirmeyecek. Mevlid etkinliğimizin hazırlıklarını tamamladık. Tüm Midyatlı Peygamber âşıklarını bekliyoruz." dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.