Midyat Umut Kervanı'ndan kurban bağışı çağrısı

Midyat Umut Kervanı'ndan kurban bağışı çağrısı

Mardin'in Midyat ilçesinde faaliyet gösteren "Midyat Umut Kervanı" Temsilcisi Nureddin Ayyıldız, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere hayırseverlerden kurban bağışında bulunmalarını istedi.

Türkiye genelinde olduğu gibi yıl boyunca ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunan Umut Kervanı'nın Mardin'in Midyat ilçesindeki yardım çalışmaları devam ediyor.

Her yıl Kurban Bayramı'nda vekaleten kurban kesimi yaptıklarını belirten Midyat Umut Kervanı Temsilcisi Nureddin Ayyıldız, bu yıl çalışmalarını bitirerek gelecek bağışları hijyenik bir şekilde kesip ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya, yüzlerini güldürmeye hazır olduklarını ifade etti.

"Fakir ve yetimlerin yüzünü güldürmeye hazırız"

Ayyıldız, "Midyat Umut Kervanı olarak 'Hayat birlikte güzel, Kurbanınız Umut Olsun' sloganıyla çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. İlçemizde çok sayıda mağdur, muhtaç ve yetim aileler bulunmaktadır. Yılın 12 ayında yardım faaliyetlerimiz sürüyor. Ramazan ayında muhtaçlara nasıl yardımcı olmuşsak, Kurban Bayramı'nda da muhtaç, fakir ve yetimlerin yüzünü güldürmeye hazırız." dedi.

"Yetim ve muhtaç ailelere ulaştırmak için kurban vekaletinize talibiz"

Kurban kesiminin hijyenik bir şekilde yapılacağını ifade eden Ayyıldız, "Coronavirus (Covid-19) salgını sebebiyle zor ve sıkıntılı bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde, bu salgın hastalığa karşı tedbirlerimizi alarak hayırseverlerimizin kurbanlarını hijyenik bir ortamda keserek elde ettiğimiz kurban bağış etlerini yetim ve muhtaç ailelere ulaştırmak için kurban vekaletinize talibiz. Kurban etlerini, tespitini yapmış olduğumuz yetim ve muhtaç ailelere, üye ve gönüllülerimizle evlerine kadar götürerek kendilerine siz hayırseverlerimizin adına teslim edeceğiz." dedi.

"Mağdur ve muhtaç ailelerin gözü bizdedir"

Ayyıldız son olarak, "2020 Türkiye kurban bedeli bin TL'dir. İsteyen hayırseverlerimizin kurban bağışlarını, kurban çalışması yapacağımız ülkelere de ulaştırabiliriz. Vekâlet veren hayırseverlerimiz bizzat kurban kesim çalışmalarımıza katılabilirler ve isteyenlere de kurban kesim görüntülerini göndereceğiz. Mağdur ve muhtaç ailelerimizin gözü bizdedir. Bu bayramda onları sevindirmek adına gelin beraber onların kapılarını çalıp dualarını alalım. Rabbim şimdiden kurbanlarını kesecek olan hayırseverlerimizin kurbanlarını kendi katında kabul eylesin." diye konuştu.Öte yandan bağış yapmak isteyenlerin 0 535 813 03 81 ve 0 505 369 93 77 nolu telefonlardan iletişime geçilebileceği belirtildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.