Midyat’a yeni atanan Kaymakam Hüseyin Tekin göreve başladı

Midyat’a yeni atanan Kaymakam Hüseyin Tekin göreve başladı

Mardin’in Midyat ilçesine yeni atanan Kaymakam Hüseyin Tekin görevine başladı.

Ağustos 2012’den bu yana Midyat’ta görev yapan eski Kaymakam Oğuzhan Bingöl’ün İçişleri Bakanlığı bünyesinde görevlendirilmesi ile boşalan Midyat Kaymakamlığına, Amasya’nın Gümüşhacıköy İlçe Kaymakamı Hüseyin Tekin atandı.

Midyat Kaymakamlığına atanan Hüseyin Tekin görevine bugün başladı..İlk gün ziyaretçi akınına uğrayan Kaymakam Tekin’i, Gazeteciler,Siyasiler, STK Temsilcileri, iş adamları ve kurum amirleri ziyaret etti.

Midyat’ı daha önce de ziyaret ettiğini belirten Tekin, “Midyat kültür mozaiğine sahip olan ender yerlerden biridir. Bu farklılıklara rağmen huzur içinde yaşayan bir Midyat olduğunu görüyorum.” ifadelerini kullandı.

Kaymakam Tekin, makamına gelip kendisine yeni görevini tebrik eden herkese teşekkür etti.

Hüseyin Tekin Kimdir?

1981 Tokat Dökmetepe doğumlu olan Hüseyin Tekin, ilk ve ortaokulu Dökmetepe’de okuduktan sonra Tokat Mehmet Akif Ersoy Lisesi Yabancı Dil bölümünü tamamladı. KTÜ Maliye Bölümünü okuyan Tekin, daha sonra Maliye Müfettişi oldu. Kaymakamlık sınavını kazanarak geçiş yapan Tekin, 2007'de 94. dönem Kaymakam adayı olarak Tokat Valiliği emrinde çalıştı. Batman’ın Kozluk ve Sason ilçelerinde teftiş stajını tamamladıktan sonra Bodrum’da Kaymakam vekilliği yaptı. 2008'de 1 yıl süreyle İngiltere Leicester Üniversitesinde dil eğitimi aldı. Kaymakamlık kursunu üstün derece ile tamamlayan Tekin,. 2010-2012 Ordu Çamaş, 2012-2014 Erzincan Otlukbeli Kaymakamlığı görevlerini yaptıktan sonra. 03 Eylül 2014'de Amasya/Gümüşhacıköy Kaymakamı olarak atandı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.