Midyat'ta 10 yaşındaki çocuğu dolandırdı!

Midyat'ta 10 yaşındaki çocuğu dolandırdı!

Mardin'in Midyat ilçesinde, 40 yaşlarındaki kimliği belirsiz bir kişi, alışveriş yaptığı markete bakan 10 yaşındaki çocuğu dolandırdı.

Midyat ilçesinde 40 yaşlarındaki kimliği belirsiz bir kişi, Bahçelievler Mahallesi Nusaybin Yolu üzerinde bulunan markette, 10 yaşındaki çocuğa parayı vermedi, ardından 90 lira para üstü de alarak kayıplara karıştı.

Markette bulunan güvenlik kamerasına yansıyan görüntülere göre, babası Mahsum Ekin’in şehir dışında bulunması nedeniyle, markette kalan 10 yaşındaki oğlu Y. Ekin, alışveriş yapmak için markete giren 40 yaşlarındaki kimliği belirsiz bir kişi tarafından dolandırıldı.

İddiaya göre, marketten bir paket sigara alan ve küçük çocuğa 100 TL veriyormuş gibi yapıp, daha sonra parayı cebine koyup, çocuktan 90 TL para üstünü de alan şahıs marketten ayrıldı. Yaklaşık 3 dakika sonra çekmecesinde parasının eksik olduğunu fark eden küçük çocuk, durumu polise ve babasına telefonla bildirdi. Market sahibi Mahsum Ekin’in şikayeti üzerine kısa sürede markete gelen polis, güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı ve olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Market sahibi Mahsum Ekin, emniyette verdiği ifade de, “Oğlumun küçüklüğünden yararlanarak 100 TL veriyormuş gibi yapıp sigara ve 90 TL para üstünü alarak 100 TL zararıma neden olan bu şahıstan davacı ve şikayetçiyim.” dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.