Midyat’ta “Cevat Paşa Barış ve Kardeşlik Parkı” tartışmaları sürüyor

Midyat’ta “Cevat Paşa Barış ve Kardeşlik Parkı” tartışmaları sürüyor

AK Parti Midyat İlçe Teşkilatı, Cevat Paşa Barış ve Kardeşlik Parkı düzenlemesi ile ilgili sosyal medyada yer alan iddialara ilişkin açıklama yaptı.

İlçe Başkanı Atilla Yarış, Cevat Paşa Barış ve Kardeşlik Parkı düzenlemesine basın toplantısı düzenledi. Yarış, açıklamasında, “Tahsin Şen isimli şahıs 23.06.2020 tarihinde sosyal medya üzerinden Belediye Başkanı Veysi Şahin’i hedef alarak asılsız iddialarda bulunarak algı oluşturmaya çalışmıştır.” dedi.

Belediyenin parkların güvenliği ile ilgili aydınlatma ve kamera sistemlerinin kurulması için girişimlerde bulunduğunu aktaran Yarış, şöyle dedi:

“Veysi Şahin, Belediye Başkanı olarak seçildikten hemen sonra başlattığı vizyon projeler halkımız tarafından büyük takdir toplamış ve halkın sevgisini kazanmışken bu türdeki karalamaları yapıp algı oluşturmak yerine, mağdur olduğunu düşünüyorsa, mağduriyetini iletmek üzere Adli makamlara başvuruda bulunabilir. Öte yandan, Tahsin Şen, isimli vatandaş sosyal medya üzerinden yayınladığı videoda şahsımın yaşadığını iddia ettiği mağduriyeti kabul ettiğimi ifade eden söylemlerde bulunmuştur. Bu ifade kesinlikle doğru olmayıp, konuyla ilgili görüşüm, Belediye Başkanı Veysi Şahin ile ortaktır.”Yarış, son olarak vatandaşın ihale ve taşınma sürecindeki maddi zararının karşılandığını ifade etti.Parkta büfe işleten Tahsin Şen, sosyal medyada yayınladığı videoda şu ifadeleri kullanmıştı:“Sayın Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin’e buradan sesleniyorum. Başkanım! Ne kininiz vardı bana. Büfe mi kaldırttınız. Bana zarar verdiniz. Bir sürü Midyat taşından masa yapmıştım. Masalarımı parçaladınız ve büfe mi kaldırdınız. Eşyalarımı aldınız kademe bahçesine attınız. Kiramı ödememe rağmen… 10 yıllık bir emeğim var bu bahçede. Kendi emeğimle bu ağaçları ektim ve büyüttüm ben. Siz dediniz ki bir büfe olmayacak.  12 tane büfe yaptınız. 12 büfe için medyada ve afiş asarak ihaleye çıkardınız. İhalelere de 2 kişiden başka kimse girmedi. 12 tane büfe yaptınız.  Benim büfe mi çok geldi. Belki zengin olabilirsin, ama benim büfem ve malzemelerim geçim kaynağım. Belki size dokunmaz bana dokunur. Ben hakkımı sizden istiyorum. Benim olan hakkımı sizden istiyorum. Buna ermeyinceye kadar ben davamdan vazgeçmem. Her yere başvurdum Başkanım, sizin yanınıza da geldim. İlçe başkanının yanına da gittim. Atilla Yarış sağ olsun bayağı ilgilendiler, ama siz çağırdınız yardımcı olmadınız başkanım. İnsanları çok küçük görüyorsunuz, insanları basit görüyorsunuz. Herkes kendince büyüktür. Ben hakkımı savunacağım Başkanım. Ben hakkımdan vazgeçmem. Hakkımı da kimseye yedirmem. Senin yaptığın bana karşı bir zulümdür. Ben bu zulme karşı duracağım. Gerekirse her gün paylaşım yapacağım. Eleştiririm seni yasalar çerçevesi içerisinde. Ben bugün bu videoyu paylaşıyorum. 3 günde bir paylaşım yapacağım. Sosyal medyada elimden ne geliyorsa hakkımı arayacağım sonuna kadar. Hakkıma varıncaya kadar. Başkanım bana haksızlık ettiniz. Kiramı yatırmama rağmen büfemi kaldırdınız. Ama 12 büfe yaptırdınız.”

İLKHA


Midyat’ta “Cevat Paşa Barış ve Kardeşlik Parkı” tartışmaları sürüyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler