Midyat'ta Park kavgasında yaralanan büfeci öldü

Midyat'ta Park kavgasında yaralanan büfeci öldü

Mardin'in Midyat ilçesinde park etme meselesi yüzünden çıkan kavgada başından sopa ile yaralanan büfe işletmecisi Samir Aydoğdu (33), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

MARDİN-Edinilen bilgiye göre, 11 gün önce yaşanan olayda, büfe işletmecisi ile motosiklet sürücüsü arasında, park edilen motosiklet yüzünden kavga çıktı.

 

Olay, Seyfettin Güneştan Caddesi üzerinde bulunan bir büfe önünde meydana geldi. İddiaya göre, motosikletini büfenin önüne park eden 17 yaşındaki B.C. ile büfe işletmecisi 34 yaşındaki Samir Aydoğdu arasında park edilen motosiklet yüzünden tartışma yaşandı. İkili arasında çıkan tartışmayı etraftaki vatandaşlar araya girerek sakinleştirdi. Olay yerinden ayrılan motosiklet sürücüsü bir süre sonra tekrar gelerek yeniden büfe işletmecisi ile tartıştı.

 

İkilinin arasındaki tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle başına sopa ile vurulan büfe işletmecisi Samir Aydoğdu yaralandı. Vatandaşlar tarafından Midyat Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Aydoğdu, yapılan tedavinin ardından taburcu edildi.

 

Bir süre sonra evde yeniden rahatsızlanan Aydoğdu, yakınları tarafından tekrar Midyat Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

 

Burada yapılan müdahalenin ardından tedavisinin yapılması için ambulansla Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

 

Başına sopa darbesi alan Samir Aydoğdu, kavgadan 11 gün sonra tedavi gördüğü hastanenin yoğun bakım servisinde yaşamını yitirdi.

 

Polis olayın ardından kaçan kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

 

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor. (Mehmet Sait Başaran - İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.