Midyat’ta SYDV Mütevelli Heyeti üye seçimi yapıldı

Midyat’ta SYDV Mütevelli Heyeti üye seçimi yapıldı

Mardin’in Midyat İlçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda (SYDV) 2016 yılında görev alacak Mütevelli Heyeti üye seçimi yapıldı.

Midyat Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda (SYDV) 1 yıl görev yapacak mütevelli heyeti üyelerinin seçimi için Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri sandık başına gitti. Hükümet Konağı toplantı salonunda SYDV Müdürü Alaattin Bilgiç başkanlığında gerçekleştirilen seçime tek aday olarak katılan Umutla Yaşam Derneği Başkanı Murat Ay, 33 dernek temsilcisinin oyunu alarak tekrar seçildi.

Seçim sonucunda bir kez daha mütevelli heyetine seçilen Murat Ay yaptığı konuşmada, destek veren herkese teşekkür ederek, “Yapılan seçimler sonucu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetine üç dönemdir seçiliyorum. Bu görevi hakkaniyetle yaptığıma inanıyorum. Sivil Toplum Kuruluşları ile bir istişare heyeti  kurmayı planlıyoruz. Ayda bir Sivil Toplum Kuruluşlarıyla bir araya gelerek diyalog kanalını açık tutmayı hedefliyoruz. Amacımız Midyat’ın önemli sorunlarını çözmede bir güç  birliği oluşturmaktır.” dedi.   (Süleyman Tunç –İLKHA)

 







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.