Midyat’ta yapılacak kız öğrenci yurdunun protokolü imzalandı

Midyat’ta yapılacak kız öğrenci yurdunun protokolü imzalandı

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Midyat’ta yaptırılması planlanan 200 kişilik yükseköğrenim kız yurdu için protokolü imzaladı.

Valilik Dara Toplantı salonunda gerçekleştirilen protokole Vali Demirtaş’ın yanı sıra Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Midyat Kaymakamı Tekin Dundar, Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, Midyat Meslek Yüksekokul Müdürü Tarık Demir, Artuklu Belediye Başkanı Abdulkadir Tutaşı ile diğer ilgililer katıldı.

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin tarafından yaptırılması planlanan 6 bin metrekare alana sahip Hacı Ali – Naime Şahin Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu 4 kat, 70 oda ve 200 yatak kapasiteli olacak.

Yurt protokolünü imzalayan Vali Mahmut Demirtaş, eğitime sunduğu katkılardan dolayı Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin’e teşekkür etti.

GAİB Midyat Sanat ve Tasarım Fakültesi protokolünün imzalamasından kısa bir süre sonra yurt içinde protokol imzalanmanın sevindirici olduğunu belirten Vali Demirtaş, şöyle dedi:

“Belediye Başkanımız sağ olsun anne ve babasının adına 200 kişilik bir kız öğrenci yapacak. Gençlerimiz çok rahat ve huzurlu bir şekilde bu yurtta kalacaktır. Midyat’ımıza ve Mardin’imize hayırlı olmasını diliyorum. Katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum.”

Yapılan konuşmaların ardından protokol imzalandı. 


Midyat’ta yapılacak kız öğrenci yurdunun protokolü imzalandı

Midyat’ta yapılacak kız öğrenci yurdunun protokolü imzalandı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.