Milletimiz popülizme ve yalana asla prim vermez

Milletimiz popülizme ve yalana asla prim vermez

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elazığ mitinginde yaptığı konuşmada, “Bu millet popülizme, hakarete, yalana asla prim vermez. Bu millet bölücülerle iş birliği yapıp, millî iradeye tünel kazılmasına asla göz yummaz.” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Mahallî İdareler Seçimleri kampanyası kapsamında Elazığ mitingine katıldı. İstasyon Meydanında düzenlenen mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, siyasetin ayrıştırmak için değil, birleştirmek, kutuplaştırmak için değil, gönülleri buluşturmak için yapılacağını vurgulayarak, “Her kim siyaseti insanımızı birbirine kırdırmanın aracı hâline getiriyorsa PKK’nın desteklediği HDP gibi. Açık söylüyorum, onlar bu millete ihanet içindedir. Her kim miting meydanlarını iftira kürsüsüne çeviriyorsa o sadece kendi itibarını değil, siyasetin itibarını da yok ediyor demektir.” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bizim insanımız basiret ve feraset sahibidir. Bizim insanımız kime oy vereceğini, kime yetki vereceğini, kimi yeri zamanı gelince sandıkta tasfiye edeceğini çok iyi bilir. Bu millet popülizme, hakarete, yalana asla prim vermez. Bu millet bölücülerle iş birliği yapıp, millî iradeye tünel kazılmasına asla göz yummaz. Benim milletim projeye oy verir, esere oy verir, doğruluğa, dürüstlüğe, samimiyete oy verir. Benim milletim hizmet siyasetine, kardeşlik siyasetine, birlik beraberlik siyasetine oy verir. Benim Elazığlı kardeşim vicdan terazisinde her şeyi en hassas biçimde tartar, ölçer, biçer ona göre de kararını verir. Bu millet kendini hafife alanı, aşağılayanı, azarlayanı, milletin aklıyla, hafızasıyla alay edeni er ya da geç ama mutlaka sandığa gömer. Biliyorsunuz biz CHP’nin başındaki zatın yalanlarıyla uğraşıyoruz. CHP Genel Başkanının akşam başka, sabah başka yalanlarıyla uğraşmaktan bıktık. Bay Kemal’in yalan furyasına son günlerde ittifak ortakları da katıldı, hanımefendi de katıldı, bir diğeri de katıldı. HDP’li eş başkanlar bir taraftan, hanımefendi diğer taraftan sürekli iftira.  Dağdan aracılarla pusula geliyor, emir geliyor, direktif geliyor hemen ertesi gün Kandil’in mızıkacıları bize saldırıyor.” değerlendirmesinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, millete hizmet etmekten başka gündemleri olmadığını, gönüller yaparak, gönül kazanmaya çalıştıklarını anlatarak, “Evet, bizler de sizin için taşına, toprağına kurban olduğumuz vatanımız için gece gündüz demeden ter döküyoruz.” dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.