Minik yüreklerden Filistin direnişine destek

Minik yüreklerden Filistin direnişine destek

Yaşları 4 ile 12 arasında değişen yürekleri minik, cesaretleri büyük çocuklar, Filistin'de şehid olan yaşıtlarına destek açıklaması yaparken, terör rejiminin saldırılarını lanetledi.

Adana, Diyarbakır, Trabzon ve Antalya'da bulunan çocuklar başta Filistin'de olmak üzere ümmet coğrafyalarında şehid olan kardeşlerinin şahadetlerini tebrik ederken, zalimlerin dünya ve ahirette rezil rüsva olmasını diledi.

Kendilerine henüz İslam'ın emir ve yasakları farz olmamasına rağmen kardeşlerinin şehid olmasına razı olamayan minik yürekler zulme sessiz kalmayarak tepkilerini dile getirdi.

Terör rejimi; geliştirdiği silahları ümmet coğrafyasında test ederken çocuk, yaşlı, kadın demeden Müslümanları katlediyor.

Çocuklar, "Ey terör rejimi bizden kork! Biz Muhammed (Aleyhisselam) Ümmetiyiz", "Filistin'i yalnız bırakmayacağız", "HAMAS ve direnişe bin selam", "Hayatımız Kudüs için feda olsun" gibi ifadeler kullanarak tepkilerini ortaya koydu.

Ümmetin bir beklenti içerisinde olduğu Türkiye halkı her kesimden tepkisini ortaya koyarken, idarecilerden somut adımlar atılması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.