Mirac Kandili'nde cami cemaatine ikramda bulunuldu

Mirac Kandili'nde cami cemaatine ikramda bulunuldu

HÜDA PAR Elazığ İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Mirac Kandili münasebetiyle İzzet Paşa, Akpınar ve Hacı Ağa Çelik Camileri olmak üzere şehrin farklı mahallelerinde cami cemaatine ikramda bulundu.

Mirac Kandili münasebetiyle düzenlenen kandil programlarında, İzzet Paşa, Akpınar ve Hacı Ağa Çelik Camileri olmak üzere şehrin farklı mahallelerinde cami cemaatine limonata ikramında bulunan HÜDA PAR Elazığ İl Gençlik Kolları, cemaatin kandilini tebrik etti.

Mirac Kandili'nin bereketinden istifade etmek için camiye gelen cami cemaatine, cami avlusunda kurulan stantlarla limonata ikramında bulunuldu.

Kandilin bereketinden istifade edilmesi gerektiğini söyleyen HÜDA PAR Elazığ İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Ölmez, Mirac’ın yükseliş ve müjdelenmenin adı olduğunu söyledi.

Mirac’ın, Müslümanların birlik ve beraberliğine vesile olmasını temenni eden Ölmez, "Merkez Camimiz ve birkaç mahalle camisinde düzenlediğimiz limonata ikramı ile bir nebzede olsa bu hayır ve bereketle yoğrulan gecemizi dolu dolu yaşamak istedik. Zor günlerin, sıkıntı ve zahmetlerin bereket ve müjdecisi olan miraç olayı, Müslümanların birlik ve bütünlüğüne vesile olmasını temenni ediyorum. Bu vesile ile tüm dünya Müslümanlarının Mirac Kandilini tebrik eder ve hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ederim." dedi.

Miraç Kandili için camileri dolduran cami cemaatine yapılan limonata ikramı, Kandil programının ardından sona erdi. 

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler